Únicament Laura

llibre-lasallefigueresLa Laura és una alumna de La Salle Figueres que ha patit una greu malaltia. Després d’un llarg procés mèdic que va comportar una llarga hospitalització, la Laura s’ha incorporat a l’aula, acompanyada d’una vetlladora que l’ajuda en les seves tasques diàries. El seu pare, a mode de teràpia, escrivia les seves vivències i emocions i aquests escrits s’han convertit en un bonic llibre que en un primer moment, servia d’agraïment a totes les persones que van ajudar-los en moments tant complicats.

Animats per l’entorn d’amics i familiars, els escrits s’han convertit en un llibre l’import del qual es destinarà íntegrament a la investigació de la biologia molecular i cel·lular de tumors sòlids pediàtrics i els seus tractaments que es porta a terme a la Fundació de Sant Joan de Déu.

A banda, en el marc del projecte Aprenentatge-Servei del Centre, la Laura i el seu pare expliquen les seves vivències als alumnes de 4t d’ESO. També hi col.labora la Sara, la germana de la Laura, que precisament és alumna de 4t d’ESO.

Els grans de l’escola col·laboren en el projecte promocionant el llibre i recaptant donatius per una bona causa. Només el primer dia de campanya, han aconseguit mig centenar de donatius.

Si vols col.laborar, et pots adreçar a sllavero@lasalle.cat i fer un donatiu de 10 euros (o més!) i et faran arribar un exemplar del llibre.

Print Friendly, PDF & Email