Treball per projectes a primària de La Salle Tarragona

Durant aquestes primeres setmanes de classe del mes de gener els alumnes de Primària estan immersos en l’elaboració i el desenvolupament dels seus respectius projectes.

Després d’haver aprofitat una part del temps lliure de les vacances de Nadal per buscar informació sobre el tema escollit per cada classe, aquests dies estan desenvolupant el gruix de la feina per tal de tenir-la enllestida de cara a les presentacions que es faran la setmana vinent amb les famílies.

Així doncs, durant aquests darrers dies s’han estat fent experiments, xerrades, tastets gastronòmics, activitats esportives amb professionals de diferents sectors… Tot plegat per poder aprendre el màxim sobre els projectes escollits.

A continuació, trobareu una galeria d’imatges amb una relació de fotografies de bona part de les classes i el seu respectiu projecte.

1rC Els pirates2nA Els invents i els experiments2nC La ciència2nD La Xina

  4tA Stars Wars4tC Els animals mitològics
  5èB Les abelles6èA Els anys 70/Avis
 6èA Els anys 70/Avis6èD Els esports
El treball per projectes és la millor eina per desenvolupar les capacitats de cada nen i nena partint de les inquietuds dels nens i tenint com a base la seva motivació. És tracta de tot un procés de tria on els nens decideixen, per majoria, quin tema treballaran. Dins de cada projecte s’integren les 8 Intel·ligències de Gardner, és a dir, s’ofereixen als nens activitats que treballin la intel·ligència lingüística, la matemàtica, la visual-espacial, la cinètica-corporal, la naturalista, la interpersonal, la musical i la intrapersonal. Només així s’assegura que els continguts que es treballen arribin a cada nen i, alhora, es potencien totes les seves capacitats.
Print Friendly, PDF & Email