Les tres classes de 5è de Primària participen a la Gran Nadala de Canal Reus TV

lasallereus_PRIM_gran_nadala-1

Els alumnes de 5è de Primària han participat aquest dijous 28 de novembre en la gravació de la Gran Nadala de Canal Reus TV que, en aquesta ocasió, s’ha fet a la plaça del Mercadal.

Més de 1.300 nens i nenes de 29 escoles de la ciutat, després de setmanes d’assajos i sota la batuta del músic i professor Jordi Salvadó, han entonat la cançó ‘El noi de la mare’ per donar la benvinguda al Nadal.

Després de col·locar-se tots els seu lloc, han escalfat una mica la veu i han fet un assaig. Finalment, després d’organitzar els moviments, han cantat tots mentre les diverses càmeres anaven gravant a tots els cantaires. Una experiència més per a tots i totes!

La Gran Nadala de Canal Reus s’estrenarà el dia 12 de desembre, en el programa ‘Va com va’ i es podrà veure durant tot el Nadal a Canal Reus i al web www.canalreustv.cat.

Aquest és el vuitè any que Canal Reus, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament, organitza aquesta cantada conjunta en què els escolars de la ciutat donen la benvinguda al Nadal.

Print Friendly, PDF & Email