La URL al Top 100 d’ocupabilitat segons el rànquing mundial de Times Higher Education

La Universitat Ramon Llull (URL) de la qual La Salle és membre fundador, apareix aquest any en el top 100 d’ocupabilitat segons el reconegut rànquing que elabora Times Higher Education (THE), referent internacional en el sector universitari, que enguany publica la seva 6a edició anual del Rànquing Mundial d’Ocupabilitat.
La URL es posiciona com l’única universitat catalana i la tercera espanyola entre les 150 millors universitats del món més ben valorades per les grans empreses a l’hora de contractar els seus graduats.


El rànquing, que s’elabora a partir d’una enquesta a 2.500 responsables de personal en 20 països, i sobre l’opinió expressada per 3.500 executius de tot el món, situa la URL en el lloc 68 entre 150 institucions d’educació superior amb millors nivells d’ocupabilitat dels seus alumnes.
En aquest top 100 destaquen les universitats nord-americanes com l’Institut de Tecnologia de Califòrnia, l’Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT) i la Universitat de Harvard. A Espanya despunten, al costat de la URL, altres dues universitats privades: IE University i la Universitat de Navarra.

Print Friendly, PDF & Email