La Salle Talent

Talent

Salle-URL ha posat en marxa aquest dissabte el programa “La Salle Talent” amb l’objectiu de promoure l’esperit tecnològic, innovador i emprenedor dels alumnes de batxillerat amb la finalitat de motivar-los a profunditzar els seus coneixements en diferents àrees. Al mateix temps, això els ajuda a afrontar el seu futur universitari amb més preparació. Al programa hi participen un total de 54 alumnes provinents de La Salle Barceloneta, La Salle Bonanova, La Salle Girona, La Salle Manlleu, La Salle Mollerussa, La Salle Reus, La Salle Tarragona i 11 alumnes de la nostra escola.
El programa es desenvolupa en 3 sessions diferents i combina en paral·lel tres programes: el programa de Tecnologia, el d’Emprenedoria i el d’animació. En l’àrea de tecnologia s’hi inclou un taller de hackers, la metodologia App Inventor i robòtica. El programa d’Emprenedoria i Innovació inclou nous models de negoci i la creació d’una start up, la orientació al mercat i la seva connexió amb el consumidor i processos d’innovació. En el programa d’Animació s’aprendrà sobre modelat 3D, textura i il·luminació per escenaris 3D i animació 3D.
El programa finalitzarà el proper 18 de febrer on es realitzarà un acte de cloenda i l’entrega de diplomes als participants.

Print Friendly, PDF & Email