La Salle Reus-premi de recerca

lasallereus_BATX_premi_recerca_jove-1

El dissabte 22 de desembre es van lliurar els Premis de Recerca Jove del curs 2016-2017 a l’auditori de Barcelona.

En aquesta ocasió, l’exalumne Albert Feliu va ser un dels premiats per al seu treball de recerca “El mòbil i l’addició invisible”, treball tutoritzat pel professor Pau Roig.

Enguany, el president de la Generalitat, Quim Torra, va presidir l’acte, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. També van assistir-hi el secretari d’Universitats i Recerca, Francesc Xavier Grau; el director general de Recerca, Joan Gómez Pallarès, el director general d’Universitats, Josep Pallarès; el secretaria general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Lluís Baulenas, i el director executiu de l’AGAUR, Manuel Molina, entre altres personalitats.

Els Premis de Recerca Jove tenen com a objectiu distingir els millors treballs de recerca en qualsevol àrea de coneixement fets per estudiants de secundària i volen reconèixer, alhora, l’esforç en el foment de la recerca del centres on estudien.

En aquesta edició, corresponent al 2017, s’han presentat 261 treballs elaborats de forma individual o en grup per 356 alumnes de 166 centres a Catalunya (provinents de 31 de les 42 comarques catalanes), dels quals han estat distingits un total de 75 projectes de 90 estudiants. Els PRJ, que enguany han arribat a la seva 36a edició, premien l’esforç dels alumnes i el treball en equip.

Moltes felicitats Albert!

Print Friendly, PDF & Email