La Salle Premià de Mar i la Marina Trail

Arrenca la 4a edició de la Marina Trail, la cursa més solidària del Maresme organitzada per La Salle Premià i Fundació PROIDE. Aquest 2016, l’activitat se celebrarà el proper diumenge 28 de febrer amb dos recorreguts: la mitja marató de 21 Km de muntanya, passant per indrets ja clàssics, i una cursa de 12km per als més ràpids o els que volen tastar el món del trail.  

marinatrial

El 100% dels beneficis de la cursa d’aquest 2016 es destinaran a un projecte educatiu. Des de PROIDE es té intenció d’equipar un taller de formació professional d’una escola que està situada a una barriada molt humil de Lima, la capital de Perú. En aquest centre, els alumnes, a més de rebre l’educació formal, per la tarda reben classes de formació professional amb la idea de què quan acabin l’escola puguin tenir una sortida laboral i deixar el cercle de la pobresa.

Recordeu que els beneficis de la cursa de l’any passat es van destinar a la construcció d’una aula a Togo, concretament al poble de Namotong. A dia d’avui l’aula ja és una realitat i està a ple rendiment.

Print Friendly, PDF & Email