La Salle Mollerussa rep un vehicle de Transport Sanitari de Catalunya pel seu cicle formatiu de grau mitjà en Emergències Sanitàries

La donació ha tingut lloc en el marc del conveni de col·laboració existent des de l´any 2014 entre La Salle Mollerussa i Transport Sanitari de Catalunya (TSC).

L’acte oficial del lliurament del vehicle ha tingut lloc a La Salle Mollerussa el passat dijous, 9 de febrer, amb la presència dels representants d’ambdues institucions, així com de la Regió Sanitària de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aragó, el Sr. Francesc Farrús, Cap del Parc Mòbil de Servei Urgent dels Pallars Jussà-Sobirà i Alta Ribagorça, el director de La Salle Mollerussa, Sr. Joan Escalé, el coordinador de FP de la Salle Mollerussa Sr. Ismael Montoro i per part dels serveis educatius, la inspectora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida Sra. Gemma Arrufat, la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mollerussa Sra. Mònica Segués, així com professors i alumnes del centre del departament Sanitàri.
IMG_0211

Des de la signatura del conveni, el 2014, TSC ha facilitat llocs de pràctiques a l’alumnat que estudia el cicle d’Emergències Sanitàries, algunes d’elles incorporades finalment a la plantilla de l´empresa i La Salle Mollerussa ha prestat els seus serveis en tot el relatiu a la funció d´assessorament i reconeixement i en la tasca docent per formar, a Tremp, al personal tècnic assistencial de la zona del Pallars Jussà, Pallars
Sobirà i l´Alta Ribagorça en l´obtenció del cicle formatiu de grau mig en Emergències Sanitàries, fet que evita un desplaçament mitjà de 200 quilòmetres/dia a cada persona, treballadora de TSC, matriculada.

Un dels objectius principals del conveni de col·laboració, que s´ha vingut prorrogant cada any, des del 2014,
arrel dels bons resultats obtinguts, és la formació cohesionada, per part del professorat del territori, coneixedor, implicat i experimentat en el sector de les emergències, de personal qualificat per desenvolupar els serveis del trasllat assistencial i respondre així, a les necessitats de formació i re-qualificació professional de TSC.

IMG_0204

Print Friendly, PDF & Email