La Salle Comtal obre les seves portes pel 48h Open House Barcelona

19102013-lasalle_detalleEl proper 22 d’octubre del 2016 es realitzarà la setena edició 48H Open House Barcelona, que té per objectiu promoure el coneixement del patrimoni arquitectònic de les ciutats i apropar l’arquitectura a la ciutadania en general. Aquesta iniciativa va sorgir a Londres el 1992.

L’Open House és la principal cita de la ciutat de Barcelona en arquitectura. Cada any ha anat en augment tant els edificis mostrats com el nombre de visites fetes durant aquest cap de setmana del festival.

Coincidint amb aquesta data tan especial, La Salle Comtal torna a obrir les seves portes per ensenyar als visitants que vulguin, el seu patrimoni arquitectònic. Tots els membres de la comunitat educativa, direcció, professorat, famílies, grups juvenils i Germans de La Salle s’han tornat a engrescar en aquest projecte per tal de què el resultat final sigui ben reeixit.

A l’escola s’han preparat diverses activitats i s’ha treballat des de diferents àrees aquest esdeveniment.

Durant el dissabte el professorat, pares i mares i l’alumnat de 6è d’EP del centre explicaran i mostraran la realitat arquitectònica del mateix.

L’objectiu principal que mou a la comunitat educativa a col·laborar en aquest esdeveniment és que l’alumnat sigui proactiu i a la vegada treballar el valor afegit que significa participar en la vida cultural de la ciutat de Barcelona de manera voluntària, tot treballant cooperativament amb tots els estaments de l’escola.

Print Friendly, PDF & Email