La Salle Catalunya: 41 pujada a peu a Montserrat

Finalment som 1621 persones inscrites a totes les rutes: Mollerussa 25, Barcelona 257, La Llacuna 93, Gallifa 87, Manresa 583, Hostalets 66, Collbató 124, Monistrol 148 i Directe 238.

Anem   a   Montserrat!

MONTSERRAT A PEU.  UN PELEGRINATGE?  Sí, és un temps i un espai significatius i engrescadors que conviden a compartir l’esforç, l’amistat i el servei, fent el camí vers la Moreneta, símbol de la nostra fe i del nostre país.

MONTSERRAT A PEU. És un tramat coordinat de diverses rutes que conflueixen en una experiència de reflexió i pregària festiva, viscuda en esperit de comunió i des de l’estil i el projecte lasal·lià.

MONTSERRAT A PEU. És un gest solidari, caminar amb el cansat, compartir l’aigua de la cantimplora, els ganyips del sarró, escoltar al que camina al teu costat i sentir-te company i germà.

MONTSERRAT A PEU. És contemplar la natura, gaudir dels camins, estimar-la i respectar-la en el nostre caminar.

MONTSERRAT A PEU. És una proclama a favor de la Pau, la Integració Cultural, la Riquesa de la Diversitat i el Respecte a les Creences. Compartir la ruta ens obre a l’acceptació, al diàleg, a l’entesa i a l’intercanvi.

MONTSERRAT A PEU. És una proposta de PELEGRINATGE oberta a totes les Comunitats Educatives dels Centres La Salle Catalunya i als membres dels Grups de Joves que hi estan vinculats.

Print Friendly, PDF & Email