La Salle Cassà comença el curs plantant dos arbres al pati del col.legi

inicicurs2-cassaLa Salle Cassà va començar el curs plantant dos arbres al pati de l’escola en motiu de l’elecció d’uns alumnes del col.legi com ambaixadors del canvi climàtic. Un projecte que parteix d’una iniciativa d’un jove alemany, PLANT FOR THE PLANET, i que consisteix en canviar el món a partir de la plantació d’arbres. Aquests alumnes han estat elegits per viatjar el mes de novembre a Alemanya en un congrés internacional d’ambaixadors pel canvi climàtic. Aquest senzill acte es va fer lligar amb el dibuix del lema d’enguany MIRA + ENLLÀ.

També es va descobrir una placa que es col.locarà a l’edifici que fins ara tenia el nom de secundària i que a partir d’aquest curs es dirà Edifici Gavarres. Aquest edifici es va inaugurar el setembre del 1966, arar fa 50 anys.

Va presidir l’acte l’alcalde de la població Sr. Martí Vallès, el president del PATRONAT de La Salle Cassà, Sr. Lluís Maymí i el director del col.legi, Sr. Miquel Casagran.

L’acte va comptar amb la presència dels 700 alumnes del col.legi, pares, mares i avis, mestres, professors, germans i personal no docent.

inicicurs-cassa

Print Friendly, PDF & Email