La Llum de la Pau de Betlem arriba a Catalunya

Com cada any quan s’apropa el Nadal, els Escoltes i Guies de tot el món comencen a treballar en el seu projecte més internacional, la LLUM DE LA PAU DE BETLEM.

Un any més, a Catalunya s’ha organitzat un acte, en aquesta ocasió a Sant Boi de Llobregat, per a repartir la flama per tot el nostre territori.

llumnadal

La Salle Catalunya hi ha estat present amb representants de La Salle Gràcia, La Salle Comtal, La Salle Sant Celoni, La Salle Mollerussa, La Salle Premià de Mar, el Grup 7DE9 Joves La Salle Comtal, AEG EROL LS Sant Celoni, Grup Sol de Ponent LS Mollerussa, Grupo La Traca LS Premià de Mar, Joves La Salle Catalunya i l’Equip de Pastoral La Salle

Des de fa anys, els Escoltes i Guies d’Àustria viatgen a Betlem i allà encenen una espelma. De tornada a Viena, es celebra un acte ecumènic i d’aquesta primera espelma, s’encenen centenars més, i així la flama se va repartint per tot el món, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta. Aquesta LLUM ens recorda que les altres llumetes que il·luminen ciutats i pobles no són importants. La LLUM, en majúscules, és Jesús el que neix i ens ve a portar la Pau i la concòrdia.
(la Salle Catalunya)


Print Friendly, PDF & Email