Joves La Salle celebra La Clau més multitudinària de la seva història

El cap de setmana 18 i 19 de febrer s’ha celebrat a Barcelona la 7a Trobada La Clau de Joves La Salle Catalunya. Aquesta vegada ha estat la més multitudinària de la seva història. La Salle Comtal ha aplegat aquesta edició amb motiu de la celebració dels 40 anys del seu “Splai” Taula de Joves Comtal i els 20 anys del grup 7DE9 Joves La Salle Comtal.

Dotze  grups diferents, entre esplais i agrupaments, han anant descobrint les emocions per tota Barcelona. Després de la benvinguda per part de la Junta de Joves La Salle i la Directora del Centre, Marta Martínez, ha començat la trobada amb els personatges. En l’eix d’animació de la trobada una nena, l’Anna, tot jugant amb el seu amic Robbie ha caigut i de sobte ha perdut totes les seves emocions. Llavors s’ha quedat de color blanc. Les emocions han sortit d’ella, la por, l’alegria, el fàstic, la ira i la mandra s’han escampat. Els participants dividits per claus de color, segons les edats, han anat realitzant les seves activitats per tal de retornar les emocions a l’Anna.

Entitats com la Fundació Comtal, els Falcons de Barcelona i La Salle Barceloneta han col·laborat amb diferents propostes. Joves La Salle s’ha sumat al manifest Casa Nostra Casa Vostra i un grup representatiu ha participat en la pacífica manifestació de dissabte.

Amb la Celebració del vespre totes les emocions han pogut retornar al cos de l’Anna. Els missatges d’amor, pau, acollida, fe, fraternitat i servei han estat els valors de la celebració. Diumenge ha estat el gran final amb una cursa trepidant al Parc de la ciutadella tot acabant amb uns inflables al pati de La Salle Comtal. L’hora dels adéus ha clos l’acte de La Clau 2017. Tot un èxit de participació i de diversió compartida.

Print Friendly, PDF & Email