GRÀCIES, NOIS I NOIES!-La Salle Cassà

Tanquem la primera setmana del curs més difícil al que ens hem enfrontat. Un curs ple d’incerteses i dubtes. Molts d’aquests dubtes encara no s’han aclarit i probablement no ho faran en un futur proper. Però després d’uns dies compartint la feina que més ens apassiona amb els vostres fills i filles, hem pogut constatar que els nens i nenes de l’escola són els veritables herois d’aquest inici de curs.

Infants i adolescents privats durant mesos d’amics, amigues, de jocs i somriures han acceptat amb una dignitat i resiliència admirables les mesures restrictives que hem hagut de prendre per garantir la salut de tothom. El seu sentit de la responsabilitat, individual i compartida, és un exemple que molts sectors de la societat haurien de seguir per superar aquesta situació desagradable per a tothom. Des de l’escola volem felicitar-los pel seu nivell de comprensió i pel seu comportament. Han assumit, potser millor que molts adults, la necessitat del sacrifici personal pel bé comú.

Moltes dubtes es mantenen però tenim la certesa de comptar amb uns nens i nenes exemplars que ens donen esperança en un futur millor. I encara més, ens encoratgen a donar el millor de nosaltres mateixos per acompanyar-los en el seu creixement acadèmic i personal. S’ho mereixen.

Print Friendly, PDF & Email