Els alumnes de La Salle Mollerussa acomiaden el curs 2019/20 amb un escape room online i cooperatiu

La propera setmana acabarem aquest curs marcat profundament per les circumstàncies que ens ha tocat viure amb el coronavirus. Malgrat tot, el volem acomiadar d’una manera més positiva; per això, avui divendres dia 12 de juny els alumnes de La Salle Mollerussa estan fent una activitat ben diferent des de casa i darrere una càmera d’ordinador.

Els alumnes s’han reunit amb els seus tutors de forma telemàtica i després el Departament de Ciències els ha preparat un escape room online i cooperatiu on s’han convertit en científics.

Abans de començar han hagut d’escollir una nacionalitat, xinesa o catalana.  Els equips d’investigadors s’han quedat tancats al laboratori i necessiten arribar a la sala d’ordinadors per compartir els seus descobriments amb l’altre equip d’investigadors per poder trobar la vacuna contra el Coronavirus.  Per arribar-hi hauran de desbloquejar les portes de diferents sales i/o habitacions.  Esperem que ho aconsegueixin i que es quedin amb la il·lusió que, com ho han resolt ells, també hi haurà uns científics que trobaran la vacuna contra aquest virus i que ben aviat podrem tornar a veure’ns i compartir bons moments!

Print Friendly, PDF & Email