Els alumnes de 2n de Batxillerat participen, un any més, a la Mostra de Fotofilosofies

Un any més, els alumnes de 2n de Batxillerat tornen a participar a la Mostra de Fotofilosofies que, en aquesta ocasió, celebra la seva onzena edició.

La Mostra de Fotofilosofies, organitzada per la Societat Catalana de Filosofia i pel Centre de Recursos per a l’Ensenyament, Aprenentatge i Innovació de la Filosofia (CREAIF), és un concurs que cada any es convoca entre els estudiants de filosofia dels centres de secundària d’arreu dels Països Catalans, en la que els alumnes il·lustren amb una fotografia una pregunta vinculada a la filosofia.

Les fotofilosofies dels alumnes de 2n de Batxillerat, una imatge relacionada amb una qüestió de contingut filosòfic, han estat penjades en aquest blog i els professors del col·legi han estat els encarregats d’escollir les millors. En aquesta ocasió, els seleccionats han estat el Marc Papaceit, el Pol Bausà, la Lidia Güémez i la Milagros Videla.

Aquest 2017, l’acte final es durà a terme el dia 15 de novembre a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona, un dia en què les fotofilosofies dels alumnes seleccionats de La Salle Tarragona hauran de presentar-se públicament.

Qui és realment lliure?

Print Friendly, PDF & Email