Cap de setmana intens per la Tuna de La Salle Reus amb les tradicionals rondes per Reus i pels municipis de l’entorn

Aquest passat cap de setmana la Tuna dels alumnes de 1r de Batxillerat va protagonitzar les tradicionals rondes, que tenen com a objectiu recaptar diners per al viatge de final de curs a Andalusia.

El divendres 3 de febrer la Tuna va començar el seu periple cantant davant dels nens i nenes d’Educació Infantil de l’escola, per dirigir-se, a continuació, a diversos establiments comercials del centre de Reus. A banda, també es van desplaçar fins a la residència de les Germanetes dels Pobres on els alumnes van poder cantar les seves cançons, en aquest cas de forma solidària, a tots els avis i àvies que els esperaven amb delit i, a continuació, van anar fins a l’Ajuntament on van actuar davant de l’alcalde, Carles Pellicer, i alguns dels regidors i regidores del consistori. La sortida del divendres al matí va tenir el seu punt i final al Mercat Central de Reus.

BATX_tuna_divendres_mati-1BATX_tuna_divendres_mati-2BATX_tuna_divendres_mati-5

 D’altra banda, el divendres a la tarda va ser el torn de visitar les famílies i amics que vivien a la ciutat de Reus. Amb una temperatura agradable i un temps que acompanyava, la Tuna va començar a cantar les seves cançons pels carrers i places de Reus, començant per la zona del carrer Àngel Guimerà i acabant, més enllà de la mitjanit, pels voltants de la Plaça de la Cultura de la Pau.

Finalment, les rondes de dissabte a la tarda van començar a la Casa Sant Josep de Cambrils, on es va rondar a la comunitat de germans que viu allí, mentre que, a continuació, la ruta va seguir cap a Riudoms, Aigüesverds, altres punts dels afores de Reus, per acabar a la zona del Picarany i d’Almoster.

BATX_tuna_dissabte-2BATX_tuna_divendres_mati-10BATX_tuna_dissabte-6

Print Friendly, PDF & Email