Alumnes de La Salle Mollerussa premiats als premis E2 ‘Escola d’Emprenedors’

Els alumnes d’ESO de La Salle Mollerussa Mariona Torrelles, Adrià Montoro, Nisrine Ben Amar i Marta Moyà; i l’alumna de Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) Cristina Amorós, han estat premiats durant l’entrega de premis E2 ‘Escola d’Emprenedors’, celebrada el passat 29 d’octubre al CaixaFòrum de Lleida.

Els quatre alumnes d’ESO van guanyar el Premi E2 “al millor treball de síntesi relacionat amb l’emprenedoria” amb el seu projecte Healthy Gloves, dotat amb 125€ per a cadascun d’ells. En el seu treball, van simular una empresa creadora d’un guant de roba impermeable per posar combustible al vehicle. Un guant que protegeix del combustible i de l’AdBlue (corrosiu per la pell) i que es guarda al tap del combustible del vehicle.

L’alumna Cristina Amorós, de CFGM, va guanyar el Premi E2 “a la millor idea” pel seu projecte Harpy Project, SL, dotat amb 500€. La idea del Pla d’Empresa va sorgir quan la Cristina va plantejar solucions a la dificultat que hi ha a l’hora de muntar i desmuntar un portàtil per fer el seu manteniment, modificació o reparació d’una peça. El repte va consistir a crear un prototip de portàtil modular econòmic i eficient, de fàcil i àgil muntatge que, a més, permet millorar les peces internes, ja que el client pot escollir els components i el sistema operatiu. El seu projecte també s’ha classificat per a la VIII Mostra de projectes emprenedors d’alumnes de Formació Professional de Catalunya, que organitza la Xarxa EmprenFP, i on serà avaluat per part d’un jurat tècnic.

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments