4a edició de la Marina Trail PROIDE

La cursa solidària Marina Trail PROIDE es va realitzar el passat 28 de febrer a Premià de Mar. Amb més de 500 corredors, s’han aconseguit 4.100€ que aniran a un projecte per a equipar el taller de fleca de l’escola “Signos de Fe”, ubicada en un assentament a Lima (Perú). Fruit de la iniciativa d’un grup de voluntaris de PROIDE de La Salle Premià de Mar, la 4a Marina Trail PROIDE ha estat una festa de l’esport, de la solidaritat i del voluntariat.

marinatrial

Els participants, després de rebre el dorsal, el xip i la bossa de cortesia dels patrocinadors, es posaven a la casella de sortida amb molta força per la mitja marató, la de 21km, i la de 12km.

També els infants i adolescents han gaudit de la seva cursa, la Tracatrail.

Organitzada pel grup juvenil La Traca, de Joves La Salle, hi han participat més d’un centenar de nois i noies.

Molt bon ambient familiar, esportiu i solidari que ha culminat amb el lliurament dels premis. S’han fet presents alcaldes de la comarca, entre ells l’alcalde de Premià, Sr. Miquel Buch. La Directora de La Salle, Sra. Isabel Soler, ha donat les gràcies a tota la comunitat educativa i voluntaris de La Salle Premià de Mar i de PROIDE que han aconseguit la fita de la 4a edició.

Print Friendly, PDF & Email