400 alumnes de 3r d’ESO de La Salle Catalunya participen en un taller d’emprenedoria social

L’activitat serà el punt d’inici del “Projecte FAIG”, que els alumnes de La Salle Catalunya desenvolupen durant el curs com a nova metodologia.

A l’inici de la sessió els alumnes assistiran a una xerrada sobre què és l’emprenedoria social i què es pot fer pels altres, on participaran diferents empreses representatives d’aquest àmbit.

la-salle-url-taller

Després els alumnes participants tindran el contacte directe amb 10 emprenedors socials i de La Salle Technova Barcelona, el parc d’innovació de La Salle-URL. Així coneixeran de primera mà els seus projectes emprenedors i les metodologies que han fet servir per dur-los a terme.

L’objectiu és preparar a joves emprenedors compromesos amb el seu entorn i donar als estudiants eines per crear el seu propi projecte d’emprenedoria social, trobant un problema real del seu entorn, veient la seva viabilitat i transformar-lo en una realitat, sota el lema “Observa, Proposa i Transforma!”.

Al final de la sessió seran els propis alumnes els que crearan el “Mur de Reptes Socials” analitzant els problemes que observen al seu entorn i que seran les temàtiques que treballaran durant el curs en aquesta assignatura i que presentaran novament al Campus a final de curs.

Print Friendly, PDF & Email