2a Edició del Mobile Film Fest – La Salle Mollerussa

IMG_5414

El passat 14 de febrer La Salle Mollerussa va celebrar el 2 Mobile Film Fest, la segona edició del festival de curtmetratges en què han participat alumnes de totes les etapes de l’escola, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

El mòbil s’ha convertit en una eina més de treball i que forma part de la vida domèstica, i seguint aquesta línia el festival pretén aprofitar la popularitat dels mòbils i fer-la servir per desenvolupar projectes creatius, originals, innovadors i, per què no? Digitals!

Hem tingut l’honor de comptar com a jurat a professionals de la gran pantalla com són el senyor Jordi Gonzàlez, coordinador de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya de l’any 2006 al 2016; i el senyor Per Oriol, responsable d’explotació del Magical Media i professor de la UdL.

Hi ha hagut una participació de 22 curtmetratges. En la categoria d’ESO el curt guanyador ha sigut “The Lord Of La Salle” de Jan Castelló i Joan Rodulfo. El guanyador de la categoria de Batxillerat i FP és “Atura’t a temps” de Pedro D’Onofrio, Uriel Molina, Noemí Pedrosa Llauradó i Laura Pla Cabestany.

Print Friendly, PDF & Email